Privacy Policy

Privacyverklaring Het Medaillehuis Suurd  en Graveerbedrijf Suurd

 

Inleiding

In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoons gegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen ligt en wat het doelen uw gegevens opgeslagen worden opgeslagen worden. Daarnaast vind u hier ook uw rechten met betrekking tot uw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

 

Het Medaillehuis Suurd en Graveerbedrijf Suurd

Dit is de privacy verklaring van Het Medaillehuis Suurd en graveerbedrijf Suurd.

Het Medaillehuis Suurd  verkoopt o.a. sportprijzen, relatiegeschenken. Graveerbedrijf Suurd heeft een graveerinrichting.

Er zijn situaties waarin uw gegevens door het Medaillehuis verzameld worden. Het is daarom goed dat u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je u wensen rondom uw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

www.suurd.com | 050 3124041 Kattegat 6-1 | 9723 JP | Groningen Btw. Nr. 809921339B01 | KVK Nr. 020 74365

Het Medaillehuis Suurd is een VOF, welke wordt gerund door Geert Wijnholds en Harma Wijnholds –van Hoorn.

 

Doel gegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt als u contact met ons opneemt, via de website/bestelformulier,  telefoon of in de toonzaal. Er worden alleen gegevens gevraagd die strikt noodzakelijk zijn om onze taken uit te voeren, zoals de vereniging waarvoor u besteld ,uw naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden niet extern opgeslagen.

 

Bewaartermijn

Er is een wettelijk bewaartermijn voor het bewaren van uw gegevens.

Bepaalde informatie wordt door ons langer bewaard, hierbij kunt u denken aan:  eigen ontwerp medailles, eigen ontwerp insignes en eigen ontwerp emblemen.  Dit wordt langer bewaard, omdat u voor langere tijd gebruik kunt maken van uw eigen ontwerp.

Op het moment dat u een mail verstuurd naar het Medaillehuis Suurd worden de gegevens die u meestuurt opgeslagen in de mailserver. Dit wordt langere tijd bewaard.

 

Uw rechten

1.      Recht op inzage. U hebt het recht om te allen tijde uw gegevens op te vragen die bij Het Medaillehuis Suurd vastgelegd en bewaard worden. Dit doe u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Het Medaillehuis Suurd. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.

2.      Recht op rectificatie. Als de gegevens niet kloppen of als de gegevens veranderd zijn .

U hebt het recht om dit te laten rectificeren door Het Medaillehuis Suurd.

3.      Recht op het wissen van gegevens. U heeft recht op het wissen van gegevens  bij het Medaillehuis Suurd.

4.      Recht op het indienen van een klacht.  U hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat Het Medaillehuis niet op de juiste manier met   uw gegevens omgaat.

5.      Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar) U hebt  het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens.  U kunt contact opnemen met info@suurd.com

 

Plichten

Het Medaillehuis Suurd verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Het Medaillehuis Suurd via e-mail. Uw gegevens zullen nooit verkocht  worden aan derden. Uw gegevens worden ook niet gedeeld met derden.

 

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten en/ of producten. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Het Medaillehuis Suurd de betreffende dienst niet aanbieden.

 

Mocht het nodig zijn gegevens die u hebt gedeeld met Het Medaillehuis Suurd met anderen(voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

 

Het Medaillehuis Suurd behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Het Medaillehuis Suurd dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Het Medaillehuis Suurd te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy te respecteren.

 

Heeft u nog vragen, dan  kunt u contact opnemen met  ons.